Uslovi korišćenja

Hvala što ste posetili naš internet sajt. Vaš pristup, kao i korišćenje ovog internet sajta podleže navedenim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem internet sajta, prihvatate bez ograničenja, navedene uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate navedene uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite internet sajt.

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, slike i ostali materijali na ovom internet sajtu, su autorsko pravo i vlasništvo Udruženja Talya. Korišćenje sadržaja bez pisane dozvole vlasnika sadržaja je strogo zabranjeno. Sadržaj sajta talya.info dozvoljeno je deliti (repostovati) isključivo kopiranjem url adrese strane.

Uložen je veliki napor da bi se osigurala tačnost informacija koje se dele na sajtu ili putem sajta. I pored toga, može se desiti da informacije nehotice sadrže netačne podatke ili tipografske greške. Slažete se da autorka sajta nije odgovorna za tačnost informacija na sajtu, niti bilo kakve greške i propuste koji se mogu javiti. Promene na internet sajtu se vrše povremeno, u bilo kom trenutku i bez obaveštenja.

Prihvatate da sve sugestije i preporuke sa sajta ili preko njega preduzimate na sopstveni rizik, bez ikakve odgovornosti autorke. Od vas se zahteva da koristite sopstvenu procenu da biste utvrdili da li je neka informacija, preporuka ili savet, proizvod ili usluga odgovarajuća za vas. Pre primene informacije obratite se odgovarajućem stručnjaku za specifičan savet prilagođen Vašoj situaciji.

Ovi uslovi korišćenja podložni su promenama u bilo kom trenutku sa ili bez obaveštenja.