Samyak Yoga

Smayak_Yoga_2nd_PNG-3753864
Politika privatnosti

Udruženje Talya ozbiljno shvata svoju odgovornost u pogledu zaštite podataka o ličnosti. Obavezuje se da štititi privatnost i lične podatke posetilaca sajta i primaoce Newsletter-a. Molimo vas da pažljivo pročitate Politiku privatnosti koja sledi kako biste razumeli se odnosimo prema Vašim ličnim podacima. Ova izjava se može menjati, pa preporučujemo da je povremeno proverite.

Ova politika zaštite privatnosti opisuje načine na koje internet sajt koristi lične podatke posetilaca. Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem Politike privatnosti potvrđujete da ste saglasni da se Vaši podaci koriste na način opisan u ovoj Politici. Ukoliko se Politika privatnosti promeni, izmenjeni tekst Politike će biti objavljen na ovoj stranici. Kontinuiranom upotrebom ovog sajta, kao i davanjem svojih podataka prilikom online kontakta potvrđujete da ste saglasni i sa izmenama Politike.

Politika privatnosti je dokument koji garantuje zaštitu privatnosti naših korisnika na Internetu. Ovaj internet sajt možete posetiti besplatno i bez otkrivanja informacija o sebi. Na pojedinim stranicama internet sajt traži Vaše lične podatke kako bismo vam omogućili ostvarivanje određenih prava, kao što je pružanje izvesnih informacija koje zatražite (Upit, Newsletter, slanje besplatne e-knjige). Ovo činimo putem upotrebe online formulara i svaki put kada nam pošaljete svoje detalje e-mailom. Informacije koje dobijemo od Vas mogu uključivati Vaše ime i prezime, adresu, brojeve telefona, ili e-mail adresu. Od vas nikada nećemo tražiti dodatne informacije koje nisu neophodne da biste dobili uslugu koju ste zatražili.

Naši serveri automatski sakupljaju imena domena, vreme posete, adresu internet stranice s koje ste došli, te sve informacije o stranicama koje posetite na našoj internet lokaciji. Ove podatke koristimo za statističke analize o korišćenju naših stranica, s ciljem da poboljšamo kvalitet usluge. Napomena: naš internet provider ne beleži Vašu e-mail adresu ili bilo koje druge podatke, koji bi se mogli iskoristiti za Vašu ličnu identifikaciju.

Internet sajt neće prodavati, trgovati, iznajmljivati ili davati Vaše lične podatke trećoj strani ni pod kojim uslovima. Internet sajt posebno brine da su prikupljene informacije o korisnicima sigurne i zaštićene od gubitka, promena, nedozvoljenog pristupa i bilo koje vrste zloupotrebe.

Web sajt je na sigurnom SSL serveru. Pridržavamo se strogih bezbednosnih procedura u pogledu čuvanja i otkrivanja informacija koje nam dajete kako bismo sprečili neovlašćeni pristup istima.

Naš internet sajt može sadržati linkove koji vode na druge internet sajtove koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podležu ovoj Politici privatnosti. Ukoliko pristupite drugim internet sajtovima koristeći date linkove, operateri ovih internet sajtova mogu tražiti informacije od vas koje će koristiti u skladu sa svojim politikama zaštite privatnosti, koje se mogu razlikovati od naše. Ne snosimo odgovornost za politiku ili procedure za zaštitu podataka, kao ni za sadržaj na ovim internet sajtovima.

Ova internet stranica koristi Google Analytics za analizu korišćenja internet stranice. Google Analytics upotrebljava kolačiće za prikupljanje standardnih podataka internetskih zapisnika i posetilaca ili podataka u anonimnom obliku. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi internet stranice (uključujući IP adresu) prenose se Google-u. Informacije se zatim koriste za procenu korišćenja internet stranice posetioca i za prikupljanje statističkih izveštaja o aktivnostima na internet sajtu.

Google-ova pravila o privatnosti dostupna su na adresi: https://policies.google.com/privacy.

U svakom trenutku možete zahtevati brisanje svih podataka slanjem zahteva na kontakt@talya.info, sa naslovom GDPR.

Popunjavanem formulara prijavljujete se na Samyak yoga kontakt listu, za novosti, korisne članke i savete, ponude, video materijal i priručnike sa yoga vežbama. Već u prvom emailu dobićete na poklon vinyasa flow sekvencu za balans čakri. Nadamo se da će Vam se dopasti i uživajte u vežbanju!

Uspešno ste upisani na našu e-mail listu. Ops! Something went wrong, please try again.

PPopunjavanem formulara prijavljujete se na Samyak yoga kontakt listu, za novosti, korisne članke i savete, ponude, video materijal i priručnike sa yoga vežbama. Već u prvom emailu dobićete na poklon vinyasa flow sekvencu za balans čakri. Nadamo se da će Vam se dopasti i uživajte u vežbanju!

Uspešno ste upisani na našu e-mail listu. Ops! Something went wrong, please try again.