Samyak Yoga

Smayak_Yoga_2nd_PNG-3753864
Odricanje odgovornosti

Hvala što ste posetili naš internet sajt. Internet sajt talya.info (“Sajt” u nastavku teksta) i sav sadržaj do kog možete doći na njemu ili putem njega koristite na sopstveni rizik i slažete se da u potpunosti prihvatate sve delove ovog odricanja od odgovornosti. Udruženje Talya a nije odgovorno za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.

Sadržaj sajta predstavljen je javnosti samo u edukativne i informativne svrhe. 
Svi sadržaji na sajtu objavljeni su za potrebe informisanja i edukacije.

Preuzimate ličnu odgovornost i rizik.
 Prihvatate da dobrovoljno pristupate sajtu i da ste isključivo i lično odgovorni za vaše izbore, akcije i rezultate. Prihvatate potpunu odgovornost za posledice vaše upotrebe ili neupotrebe informacija koje su dostupne na sajtu ili putem njega i slažete se da koristite ličnu procenu i pažnju pre nego što primenite bilo koju ideju ili preporuku sa sajta. Sve sugestije i preporuke sa sajta ili preko njega preduzimate na sopstveni rizik, bez ikakve odgovornosti vlasnice sajta.

Korišćenjem sajta talya.info slažete se sa svim delovima gore navedenog odricanja od odgovornosti.

Popunjavanem formulara prijavljujete se na Samyak yoga kontakt listu, za novosti, korisne članke i savete, ponude, video materijal i priručnike sa yoga vežbama. Već u prvom emailu dobićete na poklon vinyasa flow sekvencu za balans čakri. Nadamo se da će Vam se dopasti i uživajte u vežbanju!

Uspešno ste upisani na našu e-mail listu. Ops! Something went wrong, please try again.

PPopunjavanem formulara prijavljujete se na Samyak yoga kontakt listu, za novosti, korisne članke i savete, ponude, video materijal i priručnike sa yoga vežbama. Već u prvom emailu dobićete na poklon vinyasa flow sekvencu za balans čakri. Nadamo se da će Vam se dopasti i uživajte u vežbanju!

Uspešno ste upisani na našu e-mail listu. Ops! Something went wrong, please try again.