Samyak Yoga

Smayak_Yoga_2nd_PNG-3753864

200h Yoga Alliance

Kurs za instruktora Vinyasa joge 

sa priznatim učiteljem iz Majsora, Indija

Intenzivna obuka

od 03. do 27. novembra
po drugi put se održava u Novom Sadu

 

NAŠE NAGRADE I PRIZNANJA

Od osnivanja 2011. godine i prve obuke održane u februaru 2012. godine, Samyak Joga školu su nagradile mnoge institucije i nevladine organizacije za profesionalne metode obuke koje se oslanjaju na tradicionalno joga znanje.

Eco-friendly-Yoga-Center-1-3641314
Najbolji Eco-Friendly joga Institut
2019. godine
Samyak Yoga (Mysore Yoga Teacher Training Institute) je nagrađen za najbolji eco-friendly Joga institut na Leadership Awards, Kalkuta
Trip-Advisor-Yoga-Center-1-3641315
‘Certificate of Excellence’
2019. godine

Nagrada Trip Advisor dodeljena je Samyak školi zato što je u kontinuitetu ocenjivana kao najbolja institucija za obuke joga učitelja.

Most-Promising-Yoga-Center-awarded-to-Samyak-Yoga-1-3641315
Joga institut koji najviše obećava
2020. godine

Samyak Yoga je takođe dobitnik nagrade “Joga institut koji najviše obećava”. Nagradu dodeljuje Silicon India za kontinuirane najbolje ocene koje dodeljuju bivši učenici škole.

_DSC1685-3757568
Najbolji Institut za joga učitelje

2021. godine

Global Scholars Foundation je nagradila Samyak Yoga za najbolji Joga institut za obučavanje učitelja, za profesionalnu metodologiju podučavanja koja je u skladu sa tradicionalnim učenjima joge.

Rekli su o nama naši bivši učenici...

Oni govore o nama...

Popunjavanem formulara prijavljujete se na Samyak yoga kontakt listu, za novosti, korisne članke i savete, ponude, video materijal i priručnike sa yoga vežbama. Već u prvom emailu dobićete na poklon vinyasa flow sekvencu za balans čakri. Nadamo se da će Vam se dopasti i uživajte u vežbanju!

Uspešno ste upisani na našu e-mail listu. Ops! Something went wrong, please try again.

PPopunjavanem formulara prijavljujete se na Samyak yoga kontakt listu, za novosti, korisne članke i savete, ponude, video materijal i priručnike sa yoga vežbama. Već u prvom emailu dobićete na poklon vinyasa flow sekvencu za balans čakri. Nadamo se da će Vam se dopasti i uživajte u vežbanju!

Uspešno ste upisani na našu e-mail listu. Ops! Something went wrong, please try again.